Blogg à la 9a

november 24th, 2012

Temadag och veckorapport…

Posted by adam97 in Okategoriserade    

Hejsan alla bloggläsare!

Här kommer en veckorapport på vecka 47.  Den här veckan har vi  gjort filmer i So:n om första världskriget. I No:n har vi arbetat med nervsystemet och i svenskan har vi arbetat med Hungerspelen (en film). I Onsdags hade vi en temadag då de som har idrottsprofil åkte skridskor medans vi med musikprofil fick stanna på skolan och spela och sjunga lite. Den tionde december ska vi ha en star for life  (ett tema som vi har arbetat med under höstterminen) kväll på skolan och då ska vi med musikprofil vara där och spela och sjunga. Så kom gärna då!

Ni som läser bloggen, lämna gärna kommentarer så att jag vet att det är någon som läser den…

/Adam



560 Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.TrackBack URI

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)


  • Monthly

  • Länklista

  • Meta

    • Subscribe to RSS feed
    • The latest comments to all posts in RSS
    • Subscribe to Atom feed