Blogg à la 9a

november 7th, 2012

Ljuv musik!

Posted by adam97 in Okategoriserade    

Hej du som läser bloggen!

Jag har diktatoriskt utnämnt mig själv till klassbloggare tills någon annan vill göra det.

Idag har vi haft musik, och spelat upp våra låtar (som vi gjort själva) för Linda. Det var allt från melankoliskt piano-spel till svängig pop. Om vi har tur hamnar någon av låtarna här på bloggen så att ni läsare kan få njuta av den.

Vi har även avslutat vårt krigande i SO:n. Storbritannien, Tyskland och Ungern vann de blodiga slagen (på pappret). Nu ska vi få lära oss hur det egentligen gick till under första världskriget, vilket ska bli spännande.

Ha  det bra!

/Adam

PS Imorgon ska vi till moskén i Malmö, det ska bli kul!6 Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.TrackBack URI

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)


  • Monthly

  • Länklista

  • Meta

    • Subscribe to RSS feed
    • The latest comments to all posts in RSS
    • Subscribe to Atom feed