Blogg à la 9a

september 6th, 2012

Schema

Posted by Jesper Levallius in Okategoriserade    

Om ni inte redan visste det så kan ni spara schemat till er kalender på mobilen. Lättast är om ni loggar in på elits på er mobil och väljer verktyg- schema. Där finns ett verktyg till vänster som heter exportera(iCal). Klicka där så kan ni spara till mobilens kalender. Skapa gärna en ny kalender som heter skola så att ni kan ta bort den och skapa en ny om schemat ändras.No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.TrackBack URI

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)


  • Monthly

  • Länklista

  • Meta

    • Subscribe to RSS feed
    • The latest comments to all posts in RSS
    • Subscribe to Atom feed